Kompletna hrana za odrasle (>1 godine starosti), pse srednjih rasa (>10kg) sa osetljivom kožom i dlakom.

EURO•PREMIUM® Adult Medium Derma+ se preporučuje za pse sa osetljivom kožom i dlakom. Idealan balans omega-3 i omega-6 masnih kiselina sa optimalnim nivoom cinka i biotina. Podržava zdravu kožu i sjajnu dlaku. Zbog velikih sastojaka neki psi mogu imati stomačne, probavne i/ili probleme sa kožom. Sa našim jedinstvenim izborom prirodnih sastojaka, baziranih na lososu i krompiru, šanse da se jave ove reakcije su svedene na minimum. Ova visoko kvalitetna hrana je takođe bogata sa ekstraktima zelenog čaja, ruzmarinom i beta karotenom da bi podržala prirodni odbrambeni sistem. Zahvaljujući prebioticima (FOS) i repinoj pulpi ona podržava dobro varenje i dodatni imunitet.

OSNOVNI SASTOJCI:
dehidrirani losos (14%), krompir (7%), pirinač, izolovani biljni protein, životinjska mast, hidrolizovana pileća džigerica, repina pulpa, ekstrakt kvasca (izvor mano-oligosaharida), lecitin, rafinisano riblje ulje, frukto-oligosaharidi (0,1%), so, zeleni čaj, ruzmarin.

ANTIALERGIJA
Ima dosta pasa koji pokazuju neki oblik alergijske reakcije na određene proteine zbog specifičnog sastava ili porekla tih proteina. Naša formula sadrži losos kao glavni izvor proteina i krompir kao glavni izvor ugljenih hidrata. Bez upotrebe mesa, mlečnih proizvoda ili žitarica. Ovo smanjuje rizik od alergija na hranu.

PERFEKTNA KOŽA I DLAKA
Losos je masna riba, bogata omega-3 masnim kiselinama. U kombinaciji sa vrhunskim ribljim uljem, postiže se optimalan balans omega-3 i omega-6 masnih kiselina koji rezultira zdravom kožom i sjajnom dlakom. Takođe, optimalni nivoi cinka i biotina (vitamin H) čine sjajnom dlaku.

OPTIMALNO VARENJE
Jedinstvena kombinacija vrhunskih sastojaka, perfektno izbalansiran nivo FOS-a i MOS-a i repina pulpa garantuju optimalno varenje i balansiranu crevnu floru.