Kompletna hrana za odrasle pse (>1 godine starosti) srednjih i velikih rasa koji su osetljivi na gluten.

EURO•PREMIUM® Adult Medium No Grain je izbalansirana hrana koja je potpuno bez žitarica, pa se stoga preporučuje za pse koji su osetljivi na gluten. Poseban sastav, na bazi piletine i krompira, smanjuje rizik na bilo kakve eventualne reakcije. Jedinstven izbor prirodnih, ekskluzivnih sirovina obezbeđuje optimalno varenje i visoku palatabilnost. Ova hrana ne sadrži gluten, pa je zbog toga pogodna da održava ove osetljive pse u optimalnoj kondiciji. Ova kompletna i vrhunska hrana je bogata ekstraktima zelenog čaja, ruzmarinom i beta-karotenom u cilju da podrži razvoj prirodnog imunog sistema. Idealan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina rezultira zdravom i sjajnom dlakom, odličnom imunitetu.

OSNOVNI SASTOJCI:
Krompir (52%), pileće meso (22,5%), životinjska mast, hidrolizovana pileća džigerica, kvasac, riblje brašno, sušeno jaje, repina pulpa, natrijum hlorid, lecitin, frukto-oligosaharidi (FOS), antarktički kril (ljuskar), zeleni čaj, ruzmarin.

BEZ ŽITARICA
Ova hrana je potpuno bez žitarica. Svi ugljeni hidrati su 100% iz krompira, bez pšenice, i pileće meso kao izvor proteina. Ova kombinacija je blagotvorna za pse koji su osetljivi na gluten.

ODLIČAN UKUS
Zahvaljujući visokom procentu ukusnog pilećeg mesa i džigerice, ova hrana je neodoljiva, čak i za psa koji brzo jede.

OPTIMALNO VARENJE
Jedinstvena kombinacija vrhunskih sastojaka, perfektno izbalansiran nivo FOS-a i MOS-a i repina pulpa garantuju optimalno varenje i balansiranu crevnu floru.