Kompletna hrana za odrasle pse (>1 godine starosti) malih rasa (<10kg) sa osetljivom kožom i dlakom.

EURO•PREMIUM® Adult Small Derma+ se preporučuje psima sa osetljivom kožom i dlakom. Idealan odnos omega-3 i omega-6 masnih kiselina sa optimalnim nivoom cinka i biotina podržava zdravu kožu i sjajnu dlaku. Zahvaljujući izvesnim sastojcima neki psi mogu imati stomačne, probavne i/ili probleme sa kožom. Sa našim jedinstvenim izborom prirodnih sastojaka, baziranim na lososu i krompiru, šanse da se jave ove reakcije su svedene na minimum. Ova visokokvalitetna hrana je bogata sa ekstraktima zelenog čaja, ruzmarina i beta karotena da podrži prirodan odbrambeni sistem. Zahvaljujući prebioticima (FOS) i repinoj pulpi odlična je za dobro varenje i dodatnom imunitetu.

OSNOVNI SASTOJCI:
Dehidrirani losos (15%), krompir (7%), pirinač, izolovan biljni protein, životinjska mast, hidrolizovana pileća džigerica, repina pulpa, ekstrakt kvasca (izvor mano-oligosaharida), lecitin, rafinisano riblje ulje, frukto-oligosaharidi (0,1%), so, zeleni čaj, ruzmarin.

ANTIALERGIJA
Ima dosta pasa koji pokazuju neki oblik alergijske reakcije na određene proteine zbog specifičnog sastava ili porekla tih proteina. Naša formula sadrži losos kao glavni izvor proteina. Krompir kao glavni izvor ugljenih hidrata. Bez upotrebe mesa, mlečnih proizvoda ili žitarica. Ovo smanjuje rizik od alergija na hranu.

PERFEKTNA KOŽA I DLAKA
Losos je masna riba, bogata omega-3 masnim kiselinama. U kombinaciji sa vrhunskim ribljim uljem, postiže se optimalan balans omega-3 i omega-6 masnih kiselina koji rezultira zdravom kožom i sjajnom dlakom. Takođe, optimalni nivoi cinka i biotina (vitamin H) čine sjajnom dlaku.

PERFEKTNA VELIČINA I OBLIK GRANULE
Manje granule odgovaraju malim psima zbog lakšeg žvakanja, kao i onima koji više vole manje oblike.